Nieuws - Assurantie- en Financieringskantoor Jac Stel & Zonen VOF

JAC STEL & ZONEN
Assurantie- en Financieringskantoor Jac Stel & Zonen
Ga naar de inhoud

Nieuws

Ga naar deze link voor meer financieel nieuws.
Financieel | Het laatste nieuws uit Nederland leest u op Telegraaf.nl

Nieuws in de markt, goed om te weten.

Service

U kunt ons onder kantooruren altijd even bellen wanneer u een vraag heeft. Wij zitten er voor u. U kunt ook contact opnemen via Whatsapp of e-mail of via deze website. Veel kan telefonisch. Heeft u liever persoonlijk contact dan is dat in deze 1,5 meter economie onder bepaalde voorwaarden mogelijk. Telefonisch maken wij dan afspraken met elkaar voordat u een bezoek aan ons kantoor brengt.

Over Ons

Assurantie- en Financieringskantoor Jac Stel en Zonen is in 1963 opgericht door de heer Jacob Stel. Samen met zijn vrouw heeft hij het bedrijf tot 2005 geleid. Na 2005 is het bedrijf een VOF geworden, waarbij de zonen als medevennoot het bedrijf zijn gaan leiden. Een aantal jaren daarna is de heer Jacob Stel gepensioneerd en heeft de VOF aan de zijn zonen toevertrouwd.

Definitie van "Nieuws"

Nieuws omvat alle informatie van een zeker algemeen belang die tot dusver aan publieke waarneming was onttrokken. Het gaat doorgaans over een recent feit, een actualiteit, waar collectieve belangstelling voor bestaat. Nieuws kan echter ook betrekking hebben op een 'inlichting' uit het verleden die niet eerder als zodanig is ontsloten voor een brede kring van belangstellenden. Het kan gaan om een onthulling van feiten die velen interessant vinden en bijvoorbeeld om publiciteit die is veroorzaakt door een informatielek.
INFO
Vioor meer informatie kunt u via onderstaand formuliertje ons een e-mail sturen. Wij reageren binnen 24 uur.
VERZEKERINGEN
Bij ons zit u goed!

Terug naar de inhoud