Service - Assurantie- en Financieringskantoor Jac Stel & Zonen VOF

JAC STEL & ZONEN
Assurantie- en Financieringskantoor Jac Stel & Zonen
Ga naar de inhoud

Service

U kunt ons onder kantooruren altijd even bellen wanneer u een vraag heeft. Wij zitten er voor u. U kunt ook contact opnemen via Whatsapp of e-mail of via deze website. Veel kan telefonisch. Heeft u liever persoonlijk contact dan is dat in deze 1,5 meter economie onder bepaalde voorwaarden mogelijk. Telefonisch maken wij dan afspraken met elkaar voordat u een bezoek aan ons kantoor brengt.

"Onze service strekt uit naar meer mogelijkheden dan een direct writer voor u kan doen."

Adviseren en bemiddelen

wij adviseren en bemiddelen vanuit onafhankelijkheid. Wij hebben geen afspraken met maatschappijen. Doordat wij de keuze hebben in vele maatschappijen hebben wij veel mogelijkheden om u van dienst te zijn.

Verzekeringen vergelijken

door onze ervaring met de diverse maatschappijen kunnen wij verzekeringen, of dat nu bijvoorbeeld auto- of woonverzekeringen zijn, voor u vergelijken en de juiste keuze voor u maken. Wij gaan altijd voor een goede prijs en kwaliteit verhouding.

Schade afwikkeling

wij zijn een samenwerking aangegaan met 112schade.nl. Een gerenommeerd bedrijf dat gespecialiceerd is in het verhalen van verkeerschades. Via e-mail houden zij u op de hoogte van de stand van zaken. Daarnaast claimen wij voor u via een door u ondertekend schadeformulier schade op diverse andere verzekeringen.

Service opgesomd

Onze service gaat heel ver. Klik hier voor een opsomming van onze service waarvoor u niet extra betaald.

INFO
Vioor meer informatie kunt u via onderstaand formuliertje ons een e-mail sturen. Wij reageren binnen 24 uur.
VERZEKERINGEN
Bij ons zit u goed!

Terug naar de inhoud